Tuinontwerp

Uw tuin is een persoonlijke wereld waar u kunt relaxen, spelen met kinderen, genieten van de zon, gezellig barbequen; Daarom is het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin. Een goed ontwerp is daarbij van belang. Aangepast aan uw leefwensen

Wensen voor het tuinontwerp

Uw wensen zijn het startpunt voor elk ontwerp. Een mooie tuin begint natuurlijk altijd bij een goed doordacht plan. Geen enkele tuinsituatie is hetzelfde en dit vergt elke keer weer het uiterste qua creativiteit. Telefonisch kunt u ons bereiken voor het maken van een afspraak. Op het afgesproken tijdstip komen we bij u langs om uw wensen te inventariseren en te bespreken. We schatten vrijwel direct mogelijkheden in zodat u redelijk weet waar u aan toe bent.

Na ons eerste gesprek gaan wij met de informatie aan de slag en werken wij alles uit in een tuinontwerp. Tijdens een vervolgafspraak lichten wij het ontwerp en de bijbehorende offerte toe. Eventuele aanpassingen worden doorgevoerd, waarna het ontwerp uiteindelijk naar uw wens zal zijn.

Mocht u zelf al een tuinontwerp hebben gemaakt van uw tuin, dan zijn wij u graag van dienst bij het verwezenlijken van dit ontwerp. Er kan gekeken worden naar de mogelijkheden, en er kunnen aanpassingen gedaan worden zodat gezamenlijk gekeken kan worden naar het uiteindelijk ontwerp. Wij zorgen voor de benodigde materialen en verzorgen de aanleg van uw tuin. Samenwerking is hierbij erg belangrijk.

Wij ontwerpen zowel klassieke als moderne tuinstijlen. Uw tuin is een persoonlijke wereld, waarin u zich prettig moet voelen. Een duidelijke afstemming van de wens van de klant en de mogelijkheden die wij kunnen bieden is bij ons belangrijk. We staan open voor nieuwe idee├źn, zijn creatief en zullen er alles aan doen om uw wens te verwezenlijken.

Top