Tuinonderhoud

Om te kunnen genieten van een mooie tuin is onderhoud een vereiste

Om te kunnen genieten van een mooie tuin is onderhoud een vereiste en dit vraagt tijd en inzet. Een tuin die goed onderhouden wordt blijft mooi en behoudt het oorspronkelijke concept. Onderhoud is van essentieel belang voor de uitstraling van een tuin. Voor uw huis, maar ook voor veel bedrijven is dit een belangrijk punt, want de tuin is het visitekaartje van het bedrijf / of uw huis.

We maken vaste afspraken over wanneer er onderhoud gepleegd moet worden. Tuinonderhoud kan bestaan uit een jaarlijkse snoeibeurt, maar ook uit een contract voor het maandelijks onderhouden van uw tuin.  Wij bieden mogelijkheden om tegen een scherp tarief een onderhoudscontract op te stellen.

Totaal onderhoud

In het geval dat u alleen maar wilt genieten van uw tuin en verder niets wilt doen, dan kunt u kiezen voor totaal onderhoud. Uw tuin wordt dan gedurende het gehele jaar onderhouden. Hierbij doen we alle voorkomende werkzaamheden zoals gras maaien, hagen scheren, kanten steken, etc. Maar ook de grotere werkzaamheden, zoals snoeien, uitdunnen van struiken, etc. Dit contract wordt samengesteld aan de hand van uw wensen. U betaalt hiervoor per kwartaal of jaar een vast bedrag.

Groot onderhoud

Uw tuin wordt jaarlijks 1 of 2 keer, doorgaans in het voor en/of najaar volledig bijgesteld en onderhouden. De werkzaamheden bestaan uit: snoeien, uitdunnen van groepen vaste planten, het verticuteren van het gras, verzakt straatwerk herstellen, etc.

Onderhoud tijdens uw vakantie of afwezigheid

We bieden ook de mogelijkheid om uw tuin gedurende de vakantie te verzorgen. Dit doen we tegen een vooraf afgesproken prijs. Een groot voordeel voor u is dat u na uw vakantie niet direct tuinwerkzaamheden hoeft te verrichten en u aansluitend op uw vakantie nog kunt genieten van uw tuin. Tevens maakt de tuin tijdens uw vakantie een verzorgde indruk: de indruk dat uw huis niet verlaten is.

Een onderhoudscontract kan hiervoor uitkomst bieden. Uw tuin ligt er het hele jaar verzorgd en representatief bij. Daarnaast zorgt het ervoor dat u als ondernemer precies uw kosten in beeld heeft.

Top